Badkamerrenovatie chalet

Chaletrenovatie: Nieuwe badkamer in uw chalet of stacaravan

Een badkamerrenovatie of een nieuwe badkamer in uw chalet of stacaravan is soms nodig. Als er bijvoorbeeld water lekt of als de vloer begint te verrotten. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u een compleet nieuwe badkamer wilt omdat u er op uitgekeken bent of wilt moderniseren. Of dat u een misschien een grotere badkamer in uw chalet wilt omdat de huidige te klein is. Wij voeren jaarlijks diverse badkamerrenovaties uit. Zie hieronder een voorbeeld van een badkamerrenovatie.

Heeft u lekkage? Het is dan van belang dat u eerst een loodgieter belt om de lekkage te verhelpen. Mochten er door de lekkage herstelwerkzaamheden nodig zijn aan het chalet dan kunnen wij u daar bij helpen.

Let op: Wij werken alleen met houten en kunststof chalets/stacaravans, niet met aluminum stacaravans.

Wat kost een nieuwe badkamer in een chalet?

Wat zijn de kosten voor een badkamerrenovatie in een chalet? Dat is lastig te zeggen. Dit hangt af van de grootte van de badkamer en wat er allemaal gedaan moet worden. Het beste kunt u even contact met ons opnemen om uw wensen door te spreken.

Werkgebied badkamerrenovaties

Het werkgebied voor badkamerrenovaties is voor ons kleiner dan voor de andere renovatieprojecten aan uw chalet of stacaravan. Dit heeft er mee te maken dat wij in het geval van een badkamerrenovatie samenwerken met een plaatselijke loodgieter.

Het vernieuwen van wanden, plafonds en het plaatsen van sanitair zijn werkzaamheden die wij graag voor u uitvoeren. Maar het aansluiten van het sanitair doen wij niet. Dit moet door een loodgieter gebeuren. Zo heeft u ook de garantie dat, mocht er onverhoopt lekkage komen, dit netjes verholpen kan worden.

Vandaar dat wij voor badkamerrenovaties een maximale reisafstand van 50km vanaf Veenoord (Drenthe) hanteren. Indien u buiten dit gebied valt kunt u daarom beter een alternatief zoeken, zoals bijvoorbeeld een loodgieter of installatiebedrijf.

Offerte?

Offerteprijzen die worden gegeven voor een badkamerrenovatie zijn inclusief:

  • Materiaal
  • Arbeidsloon
  • Reisuren
  • Afval afvoeren

Exclusief

  • Loodgieter die het sanitair moet aansluiten.

Ga naar de contactpagina om een offerte aan te vragen.

Foto's

Op de foto's hieronder kunt u een voorbeeld zien hoe een badkamerrenovatie in een chalet tot stand komt. In dit geval was de vloer zo erg verrot dat er nieuwe vloerbalken en een nieuwe vloer geplaatst is. Vervolgens zijn de tegels, de wanden en het sanitair geplaatst.

Facebook

Op onze facebookpagina vindt u onze meest recente projecten. Neem gerust een kijkje op www.facebook.com/chaletrenovatie

Andere chaletrenovatie projecten

Naast het plaatsen van kunststof ramen en deuren kunt  u mij ook voor andere renovaties aan uw chalet of stacaravan benaderen. Zo kunnen wij bestaande gevelbekleding vervangen door kunststofbekleding, een nieuwe aanbouw laten plaatsen of kunststof kozijnen laten plaatsen.

Nieuwe vloer in badkamer chalet

Nieuwe badkamer in een chalet

Wij hebben onlangs weer een badkamerrenovatie in een chalet gedaan. Deze badkamer was hier ook nodig aan toe. De douchecabine hing al door omdat de vloer volledig verrot was. De vloerbalken zijn vervangen, al het rotte hout is verwijderd en daarna hebben we alles is weer opnieuw opgebouwd.
De eigenaren van het chalet hebben zelf de spullen voor de badkamer uitgezocht zoals
de vloer, de muurbekleding en het sanitair.

Badkamervloer verrot in chalet
Verrotte vloer uit badkamer breken
Verrotte vloer uit badkamer breken
Verrotte vloer uit badkamer breken
Nieuwe vloer in badkamer chalet
Nieuwe wandbekleding in badkamer chalet met fibo trespo
Nieuw plafond in badkamer stacaravan
Nieuwe tegevloer en douchecabine in badkamer chalet
Nieuwe toiletpot in badkamer chalet
Eindresultaat badkamerrenovatie in chalet/stacaravan
Eindresultaat badkamerrenovatie in chalet/stacaravan

Nieuwe badkamer chalet

Nieuwe badkamer in chalet/stacaravan
Nieuwe badkamer in chalet/stacaravan
Nieuwe badkamer in chalet/stacaravan
Nieuwe badkamer in chalet/stacaravan

Chaletrenovatie Patrick Koel

Sinds 2008 werk ik voor mezelf in de recreatiesector. Hiervoor ben ik jaren bij Gritter Chalets & Stacaravans in dienst geweest. Ik bekleed op jaarbasis zo'n 20 chalets. Naast het opnieuw bekleden van een chalet of stacaravan kan ik ook uw dak vernieuwen en een aanbouw of schuifpui plaatsen. Voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw chalet kunt u bij mij terecht.

overmij patrick klein

Contact

Patrick Koel
Schooldijk 110 A
7844 KA Veenoord (Drenthe)

E-mail: patrickkoel@hotmail.com
Tel: 06-28489220
Kvk: 01128501
BTW: NL001401541B84