Verzekeringswerk en waterschade bij uw chalet of stacaravan

Verzekeringswerk - Waterschade aan uw chalet of stacaravan

In het geval van storm-, en/of waterschade help ik u graag met de herstelwerkzaamheden aan uw chalet of zelfs in uw woning. Ik maak graag een offerte voor u die u naar uw verzekeringsmaatschappij op kunt sturen. In sommige gevallen wordt ik rechtstreeks door een verzekeringsmaatschappij benaderd.

Offerte

Wanneer ik bij u langs kom op locatie om de schade op te meten en vervolgens een offerte maak, wordt er standaard 150 euro ex BTW in rekening gebracht. Dit is voor de reiskosten en het opnemen + maken van de offerte. Wanneer ik de herstelwerkzaamheden vervolgens mag uitvoeren wordt dit bedrag in mindering gebracht op de eindfactuur.

Let op: Ik werk alleen met houten en kunststof chalets/stacaravans, niet met aluminum stacaravans.

Andere chaletrenovatie projecten

Naast het plaatsen van kunststof ramen en deuren kunt  u mij ook voor andere renovaties aan uw chalet of stacaravan benaderen. Zo kunnen wij bestaande gevelbekleding vervangen door kunststofbekleding, een nieuwe aanbouw laten plaatsen of kunststof kozijnen laten plaatsen.

Waterschade aan chalet
Waterschade dak stacaravan
Lekkage dak chalet
Plafond waterschade chalet

Chaletrenovatie Patrick Koel

Sinds 2008 werk ik voor mezelf in de recreatiesector. Hiervoor ben ik jaren bij Gritter Chalets & Stacaravans in dienst geweest. Ik bekleed op jaarbasis zo'n 20 chalets. Naast het opnieuw bekleden van een chalet of stacaravan kan ik ook uw dak vernieuwen en een aanbouw of schuifpui plaatsen. Voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw chalet kunt u bij mij terecht.

overmij patrick klein

Contact

Patrick Koel
Schooldijk 110 A
7844 KA Veenoord (Drenthe)

E-mail: patrickkoel@hotmail.com
Tel: 06-28489220
Kvk: 01128501
BTW: NL001401541B84