Houtrot chalet herstellen canexel

Houtrot in Canexel

Houten chalets zijn er in allerlei soorten en maten, maar hebben één ding gemeen: hout dat onderhouden moet worden om mooi en bruikbaar te blijven. Een veelvoorkomend probleem bij chalets is houtrot. Vooral aan de buitenkant kan na enkele jaren de canexel bekleding kapot gaan. De beste oplossing om dit weer netjes te krijgen is om al het houtwerk eraf te halen en opnieuw te bekleden. 

Ik doe dit graag voor u. Canexel is momenteel niet meer leverbaar. Daarom werk ik met bekleding van Eurotexx. Dit is een uitstekende caravan bekleding dat jaren meegaat. Daarnaast wordt er nog 10 jaar garantie op deze bekleding gegeven. 

>> Meer lezen over het vervangen van Canexel door kunststof

Andere chaletrenovatie projecten

Naast het vervangen van houtrot aan uw chalet kunt u mij ook voor andere renovaties aan uw chalet of stacaravan benaderen. Zo kunnen wij bestaande gevelbekleding vervangen door kunststofbekleding, een nieuwe aanbouw laten plaatsen of kunststof kozijnen laten plaatsen.

voor1a.jpg
Houtrot aan canexel
Chalet met nieuwe bekleding
Aula DLE Dalen

Chaletrenovatie Patrick Koel

Sinds 2008 werk ik voor mezelf in de recreatiesector. Hiervoor ben ik jaren bij Gritter Chalets & Stacaravans in dienst geweest. Ik bekleed op jaarbasis zo'n 20 chalets. Naast het opnieuw bekleden van een chalet of stacaravan kan ik ook uw dak vernieuwen en een aanbouw of schuifpui plaatsen. Voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw chalet kunt u bij mij terecht.

overmij patrick klein

Contact

Patrick Koel
Schooldijk 110 A
7844 KA Veenoord (Drenthe)

E-mail: patrickkoel@hotmail.com
Tel: 06-28489220
Kvk: 01128501
BTW: NL001401541B84