Over mij - Chaletrenovatie Patrick Koel


Voor alle klussen in de recreatiesector 

T: 06-28489220 | E: patrickkoel@hotmail.com

  Wie ben ik....

  Mijn naam is Patrick Koel. Na jaren bij Gritter Chalets & Stacaravans in Geesbrug te hebben gewerkt ben ik op 1 mei 2008 voor mezelf begonnen. Dit gaf mij veel vrijheid. Vrijheid om mijn werk op mijn eigen manier in te delen. In de winterperiode werk ik nog steeds veel voor Gritter. In de zomerperiode ben ik veel op campings te vinden in het noorden van Nederland. Op deze campings doe ik dan herstelwerkzaamheden zoals het opnieuw bekleden van een chalet en verbouwingen ter plaatse, zoals bijvoorbeeld het vernieuwen van doucheruimtes of het plaatsen van een schuifpui. 

  Naast het werk aan chalets ben ik ook voor andere projecten inzetbaar. Zo heb ik al diverse (kap)schuren gebouwd en badkamers verbouwd. U kunt mij benaderen voor alle klussen in en om uw huis.

  De vrijheid die dit werkt mij geeft, het persoonlijk contact met de mensen en uiteraard het uiteindelijke resultaat geeft mij de meeste voldoening in mijn werk.

  Offerte

  Indien u offerte wilt ontvangen vraag ik u enkele foto's te maken van uw chalet of stacaravan. Deze kunt u dan via whatsapp naar mij toesturen, via tel: 06-28489220. Dit werkt voor mij beter dan via e-mail aangezien ik vaak op locatie ben.

  Over Chaletrenovatie Patrick Koel

  Ik werk al 15 jaar in de recreatiesector en door mijn ervaring maak ik elk chalet weer als nieuw. Of het nu gaat om nieuwe bekleding, verbouwing of een aanbouw. Ik help u graag.

  Contact

  Patrick Koel
  Stuifzandlaan 6
  7764 AT Zandpol (Drenthe)

  E-mail: patrickkoel@hotmail.com 
  Tel: 06-28489220
  Kvk: 01128501 
  BTW: NL001401541B84