Over mij

Wie ben ik

Ik ben Patrick Koel. Na jaren bij Gritter Chalets & Stacaravans in Geesbrug te hebben gewerkt ben ik op 1 mei 2008 voor mezelf begonnen met chaletrenovatie. Dit gaf mij veel vrijheid. Vrijheid om mijn werk op mijn eigen manier in te delen. In de zomerperiode ben ik veel op campings te vinden in het noorden van Nederland. Op deze campings doe ik dan herstelwerkzaamheden zoals het met kunststof bekleden van een chalet, een complete dakrenovatie en verbouwingen ter plaatse, zoals bijvoorbeeld het vernieuwen van badkamers, het plaatsen van een schuifpui en nieuwe kunststof kozijnen of het maken van een nieuwe aanbouw. Mijn meest voorkomende werkzaamheden bestaan uit het vervangen van canexel gevelbekleding aan chalets. Ik bekleed gemiddeld zo'n 20 chalets per jaar.

Naast werkzaamheden aan chalets en stacaravans ben ik ook voor andere projecten inzetbaar zoals een verbouwing in- of aan uw woning. Zo heb ik al diverse (kap)schuren gebouwd en badkamers verbouwd. U kunt mij benaderen voor alle klussen in en om uw huis.

De vrijheid die dit werkt mij geeft, het persoonlijk contact met de mensen en uiteraard het uiteindelijke resultaat geeft mij de meeste voldoening in mijn werk. 

Offerte

Indien u offerte wilt ontvangen vraag ik u enkele foto's te maken van uw chalet of stacaravan. Op deze manier kan ik de huidige situatie beter beoordelen en alvast een voorlopige prijsopgave geven. Deze kunt u dan het best via WhatsApp naar mij toesturen, via tel: 06-28489220. Dit werkt voor mij beter dan via e-mail aangezien ik vaak op locatie ben.

Prijzen die worden gegeven voor het opnieuw bekleden van een chalet zijn inclusief:

 • Materiaal
 • Arbeidsloon 
 • Reisuren
 • Afwerking binnenkant chalet (bij de ramen omdat die eruit worden gehaald)
 • Kozijnen worden eruit gehaald en er weer in gezet
  (dit moet omdat het nieuwe materiaal Eurotexx een paar mm dikker is dan het oude materiaal)
 • Afval afvoeren
 • Tochtband plaatsen
 • Alles afkitten
 • Boeien opnieuw vastzetten
 • Regenpijpen opnieuw vastzetten

Gemiddeld zijn er 5 tot 7 werkdagen nodig om een chalet te strippen en vervolgens opnieuw te bekleden.

Wilt u toch liever online een offerte aanvragen? Ga dan naar het contactformulier.

patrick koel chalet bekleden

Patrick Koel

Patrick Koel aan het opmeten
Patrick Koel aan het zagen
Aula DLE Dalen

Chaletrenovatie Patrick Koel

Sinds 2008 werk ik voor mezelf in de recreatiesector. Hiervoor ben ik jaren bij Gritter Chalets & Stacaravans in dienst geweest. Ik bekleed op jaarbasis zo'n 20 chalets. Naast het opnieuw bekleden van een chalet of stacaravan kan ik ook uw dak vernieuwen en een aanbouw of schuifpui plaatsen. Voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw chalet kunt u bij mij terecht.

overmij patrick klein

Contact

Patrick Koel
Schooldijk 110 A
7844 KA Veenoord (Drenthe)

E-mail: patrickkoel@hotmail.com
Tel: 06-28489220
Kvk: 01128501
BTW: NL001401541B84