Canexel vervangen in de regio Giethoorn

Canexel vervangen omgeving Giethoorn

Giethoorn is een mooi watergebied en is een plek waar vele campings te vinden zijn. In dit gebied heb ik al regelmatig het Canexel van diverse chalets en stacaravans vervangen of een aanbouw aan een chalet geplaatst. Canexel is gemaakt van hout en houtrot is helaas een veel voorkomend probleem. Er vallen gaten in de bekleding en er komt een moment dat deze gevelbekleding aan vervanging toe is. Canexel is echter niet meer leverbaar. Momenteel wordt het Canexel vaak vervangen door kunststof gevelbekleding. Ik werk veel met Eurotexx. Dit is een hoogwaardige gevelbekleding met een houtnerf, bijna niet van echt te onderscheiden. Daarnaast werk ik ook met Duafort of VinyPlus. Staat uw chalet in de omgeving van Giethoorn en zoekt u iemand die u hierbij kan helpen? Dan neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

Meer lezen over het opnieuw bekleden van uw chalet met Duafort, Eurotexx of VinyPlus? Ga dan naar de pagina: Uw chalet opnieuw laten bekleden met kunststof.

Onderhoud aan uw chalet of stacaravan is belangrijk

Wie een chalet heeft weet dat onderhoud belangrijk is. Zo heeft u met een houten chalet meer onderhoud dan bij een kunststof chalet. Hout zal om de zoveeltijd gebeitst of geschilderd moeten worden. Wilt u uw chalet zoveel mogelijk onderhoudsvrij maken? Dan is het Canexel vervangen door kunststof een eerste stap. Maar u kunt bijvoorbeeld ook uw houten kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen. Op deze manier heeft u meer tijd om te genieten van uw vakantie.

Voordelen kunststof chaletbekleding

 • Onderhoudsarm, schilderen is niet meer nodig.
 • Eurotexx is hoogwaardige kunststof chaletbekleding met af fabriek 12 jaar garantie
 • Uw chalet ziet er weer nieuw, modern en goed verzorgd uit
 • De investering verdient u vaak met verkoop van het chalet weer terug
 • Minder onderhoud = meer vakantie

Wat zijn de kosten om Canexel te laten vervangen?

Dit is zo lastig te zeggen. Dat is natuurlijk afhankelijk van voor welke soort wandbekleding u kiest.  Daarnaast maakt het hierbij ook uit hoe groot het chalet is. En of er een erker in zit en of er boeidelen vervangen moet worden, wat voor extra werk zorgt. Vraag gerust een offerte aan. Als u foto's meestuurt kan ik op basis hiervan vaak alvast een voorlopige prijsopgave geven.

Werkgebied

U kunt bij mij terecht om het Canexel te laten vervangen in de omgeving van Giethoorn. Hier valt ook Wanneperveen, Blokzijl, Steenwijk, Belt-Schutsloot of Zwartsluis onder. En Nationaal Park de Weerribben, de Wieden, Blauwe Hand, de Belterwijde en de Beulakerwijde. Maar uiteraard is mijn werkgebied wel iets groter dan dat. Chaletrenovaties en Canexel vervangen doe ik vooral in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en een gedeelte van Gelderland. Regio Hardenberg/Ommen is een plek waar ik ook regelmatig chaletrenovaties doe. 

Foto's

Wilt u foto's zien van chalets waarvan het Canexel is vervangen? Onderaan deze pagina vindt u foto's van een chalet dat ik heb bekleed op camping Tussen de Diepen in Blokzijl. Op mijn facebookpagina kunt u de foto's van de meest recente projecten vinden.

Offerte?

Offerteprijzen die worden gegeven voor het vervangen van Canexel zijn inclusief:

 • Materiaal
 • Arbeidsloon
 • Reisuren
 • Afwerking binnenkant chalet (ramen)
 • Afval afvoeren
 • Tochtband plaatsen
 • Alles afkitten
 • Boeien opnieuw vastzetten
 • Regenpijpen opnieuw vastzetten

Ga naar de contactpagina om een offerte aan te vragen.

Facebook

Op onze facebookpagina vindt u onze meest recente projecten. Neem gerust een kijkje op www.facebook.com/chaletrenovatie

Andere chaletrenovatie projecten

Naast het plaatsen van kunststof ramen en deuren kunt  u mij ook voor andere renovaties aan uw chalet of stacaravan benaderen. Zo kunnen wij bestaande wandbekleding vervangen door kunststof bekleding, een nieuwe aanbouw laten plaatsen of het dak van uw chalet renoveren.

Canexel is verrot

Voor het vervangen van de Canexel
Chalets en stacaravans hebben vaak last van houtrot of vochtproblemen. U kunt het zien doordat er gaten in de bekleding vallen zoals op bovenstaande foto. Meestal is dit bekleding van Canexel. Dit kan na enkele jaren optreden of na enkele tientallen jaren.

Canexel laten vervangen door kuststof bekleding

Na het vervangen van de Canexel
Wanneer u ervoor kiest om uw chalet of stacaravan met nieuw kunststof te laten bekleden wordt het chalet helemaal gestript. Boeidelen worden losgemaakt en de kozijnen worden eruit getild en later weer vastgezet. Vervolgens wordt de kunststof bekleding op maat gemaakt en bevestigd. 

Canexel is vervangen door kunststof bekleding van Eurotexx

Op de bovenstaande foto wordt de oude Canexel gevelbekleding vervangen door nieuw hoogwaardig kunststof bekleding van Eurotexx.

Canexel is vervangen door kunststof bekleding van VinyPlus

Op de bovenstaande foto wordt de oude Canexel gevelbekleding vervangen door nieuw hoogwaardig kunststof bekleding van VinyPlus.

Canexel vervangen bij Camping Tussen de Diepen in Blokzijl

In Blokzijl hebben we op camping Tussen de Diepen een chalet opnieuw bekleed. De oude Canexel bekleding was behoorlijk verschenen in de zon.
Het oude Canexel is verwijderd en vervangen door nieuwe kunststof bekleding van Eurotexx. De ramen, deuren en kozijnen zijn eruit gehaald en er later weer netjes in geplaatst. Op deze pagina ziet u een greep uit de chalets die ik heb bekleed. Voor meer foto's verwijs ik u graag naar mijn facebookpagina.

Chalets op camping Tussen de Diepen in Delfzijl
Canexel verwijderen van chalet
Canexel vervangen door kunststof bekleding van Eurotexx
Oude canexel is verschenen door de zon
Boeien vervangen chalet
Kozijnen uit chalet halen
Latten zagen voor nieuwe bekleding
Canexel vervangen door kunststof bekleding
Luchtfoto Tussen de Diepen Delfzijl
Luchtfoto Tussen de Diepen Delfzijl
Luchtfoto Tussen de Diepen Delfzijl

Chaletrenovatie Patrick Koel

Sinds 2008 werk ik voor mezelf in de recreatiesector. Hiervoor ben ik jaren bij Gritter Chalets & Stacaravans in dienst geweest. Ik bekleed op jaarbasis zo'n 20 chalets. Naast het opnieuw bekleden van een chalet of stacaravan kan ik ook uw dak vernieuwen en een aanbouw of schuifpui plaatsen. Voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw chalet kunt u bij mij terecht.

overmij patrick klein

Contact

Patrick Koel
Schooldijk 110 A
7844 KA Veenoord (Drenthe)

E-mail: patrickkoel@hotmail.com
Tel: 06-28489220
Kvk: 01128501
BTW: NL001401541B84